Tavuk

Olayinkolayı.com Evlilik Hazırlıkları İçin Finansman

Olayinkolayi.com, evlilik hazırlıkları için finansman desteği almayı planlayan çiftlere, yüzde 40’a varan tasarruf fırsatı sunuyor

Evlenecek çiftler, yeni yaşamlarına avantajlı başlıyor

Türkiye’de 2022 yılında 574 bin 358 çift evlendi. Güncel fiyatlara göre sadece yeni ev kurmak için ortalama 200 bin lirayı gözden çıkarmak gerekiyor. Buna bir de mütevazi bir düğün töreni eklendiğinde, yeni evlenecek çiftleri yaklaşık 300 – 350 bin lira gibi bir masraf bekliyor. Düğün sezonunun açılmasıyla birlikte, mobilyadan beyaz eşyaya, kuyumdan kıyafete kadar pek çok sektörde alışveriş hareketliliği başladı. Evlilik planı yapanların birçoğu ise, söz konusu masrafları karşılayabilmek için bankaların kapısını çalıyor. Vinennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş. bünyesindeki olayinkolayi.com isimli dijital platform, hayat sigortalı evlilik kredisi kullanacak çiftlere, Kredi Hayat Sigortalarını bankalara göre neredeyse yüzde 40 daha uygun fiyata yaptırabilme şansı sunuyor. olayinkolayi.com’u ziyaret eden çiftler, kullanacakları kredi miktarına ve kriterlerine göre özel olarak hesaplanan Kredi Hayat Sigortası tekliflerini, sadece birkaç dakikada uygun fiyata ve pratik yoldan satın alabiliyor. Dijital poliçeleri, anında e-mail yoluyla kendilerine iletiliyor.

Evlenecek çiftleri tek taştan, söz ve nişan törenlerine, nikah işlemlerinden kına gecesine, mobilya ve beyaz eşyalardan çeyiz alışverişine ve balayı tatiline kadar oldukça uzun bir masraf listesi bekliyor. Tüm bu gider kalemleri göz önünde bulundurulduğunda ortalama 300-350 bin lira gibi bir rakamı gözden çıkarmak gerekiyor. Ellerindeki hazır birikime rağmen bütçesi evlilik planlarını karşılamaya yetmeyenler ise, ihtiyaca göre düğün kredisi, evlilik kredisi, nişan kredisi, çeyiz kredisi gibi farklı finansman çözümlerine başvuruyor. Ancak bankadan kredi çekerek masraflarını karşılamaya çalışırken, alınan kredinin yeni masraf kalemleri yaratması da söz konusu olabiliyor. Bu masrafların başında ise Kredi Hayat Sigortası geliyor. Hayat sigortalı evlilik kredisi kullanacaklar, olayinkolayi.com’a başvurduklarında, poliçelerini bankalara göre yüzde 40’a varan indirimle satın alabiliyor.

olayinkolayi.com’dan, evleneceklere altın tavsiyeler!

Evlilik hayalleri kuran müşterilerini, sağladığı avantajlı koşullarla sigorta ve kredi yolculuklarında yalnız bırakmayan olayınkolayı, https://olayinkolayi.com/blog/ adresinde de yeni evliler ve ev kuracaklar için ileriye dönük yatırım alternatifleri, gereksiz harcama yapmaktan kurtulma yolları, araç ve konut alırken dikkat edilmesi gerekenler, dekorasyon tavsiyeleri, sağlıklı ve mutlu yaşam önerileri gibi yararlı bilgiler paylaşıyor.