Tavuk

Holiday lnn Bursa Cty Centre En İyi Otelleri Arasında

Güney Avrupa’nın en iyi otelleri arasında…

Yeşilova Holding çatısı altında yer alan Holiday Inn Bursa City Centre, tüm IHG otelleri arasında Güney Avrupa’nın En Yüksek Misafir Memnuniyeti Endeks Performans ödülünün sahibi oldu.

Yeşilova Grubu’nun turizm sektöründeki iştiraki Holiday Inn Bursa City Centre, üyesi olduğu IHG Hotels & Resorts Grubu’nun tüm dünyada en iyi performans gösteren otelleri belirlediği değerlendirmede, Güney Avrupa’daki tüm IHG otelleri arasında En Yüksek Misafir Memnuniyet Endeks Performansına sahip otel oldu.

“Böylesine kıymetli bir ödüle layık görülmekten dolayı mutlu ve gururluyuz” diyen Holiday Inn Bursa City Centre Genel Müdürü Sami Sarpkaya, bu konuda şunları söyledi: “Kuruluşumuzdan bu yana konukseverliğimizi, her zaman işlerimizin merkezinde yer alan değerli misafirlerimize sunmak için çalışıyoruz. Onlardan aldığımız takdirler ve sonrasında gelen bu başarılar da vizyonumuzu gerçekleştirdiğimizin en somut karşılığıdır. Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte inşa ettiğimiz kültürle ve bugün elde ettiğimiz başarılarla gurur duyuyor, işimizi daha da geliştirmek için çalışmaya devam ediyoruz. Bu ödülleri almamızı sağlayan değerli yorumları ve oyları için kıymetli misafirlerimize ve başarılarımızda büyük emekleri bulunan çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim.

MİSAFİRLERİNE BENZERSİZ DENEYİMLER SUNUYOR

Modern dekorasyonunu, kaliteli hizmeti ve dünya mutfaklarından lezzetli yemek ve içecek seçenekleriyle birleştirerek altı yıldır misafirlerine benzersiz deneyimler sunan Holiday Inn Bursa City Centre, uluslararası derecelendirme platformlarından aldığı misafir memnuniyeti kategorisindeki yüksek puanlarla da dikkati çekiyor. Otel, farklı konseptlerdeki 120 odası, toplantı ve etkinlik alanları, restoran ve spor merkezi de dahil olmak üzere konuklarına birbirinden farklı seçenekler sunarken, Bursa’nın kalbinde yer alan konumu ile şehrin önemli destinasyonlarına çok yakın bir bölgede konumlanıyor.