Tavuk

Bursa'da Engelliler Haftası Nedeniyle Farkındalık Yürüyüşü

Bursa’da 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Alireisoğlu ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla farkındalık yürüyüşü gerçekleştirildi.

Ulu Cami önünden başlayıp Heykel Valilik Binası önünde sona eren yürüyüşe, Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Alireisoğlu, okul ve kurum idarecileri, özel eğitim kurumlarında eğitim gören öğrenciler ve aileleri ile vatandaşlar katıldı. Düzenlenen yürüyüş etkinliğinde öğrenciler ellerinde “Sevgi Varsa Engel Yoktur!” "En Büyük Engel Sevgisizlik!" ve "Eğitimde Feda Edilecek Fert Yoktur!" sloganlarının yer aldığı pankartları taşıdı. 

Etkinlikte yer alan İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Alireisoğlu şunları söyledi: “Her yıl 10-16 Mayıs Engelliler Haftası boyunca engelli bireylerimizin sorunlarına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak için çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir. Bizler de özel eğitim kurumlarımızda öğrenim gören öğrencilerimizin ve özel bireylerimizin yaşadıkları sorunlara dikkat çekmek ve bu konuda farkındalık oluşturabilmek üzere bir dizi etkinlik planladık. Özel bireylerimizin hayatlarının her alanında eşit ve engelsiz bir dünyada yaşayabilmeleri için bizler de onlara destek olmalıyız.”

Resim önizlemesi