Tavuk

Bayram Kredisi Kullanacaklar Sigortaya Daha Az Ödeyeme İmkanı

Olayinkolayi.com, harcamaların artacağı Bayram döneminde kredi kullanacaklara, tasarruf imkanı sunuyor.

Ramazan Bayramı yaklaşırken, market ve kıyafet alışverişleri, yakınları ziyaret için şehirlerarası yolculuklar ya da tatil planları gibi nedenlerle tüketim harcamaları daha da artacak. Masrafları karşılamak için kredi kullanırken, masraf paketinde farklı gider kalemleri de ortaya çıkabiliyor. Bunların başında da Kredi Hayat Sigortası geliyor. Olayinkolayi.com, Bayram öncesinde hayat sigortalı ihtiyaç kredisi başvurusu yapacaklara, yüzde 40’a varan tasarruf fırsatı sunuyor. Buna göre, bankaya kredi için başvuran tüketiciler, olayinkolayi.com sitesine girdiklerinde, kullanacakları kredi miktarına ve kriterlerine en uygun hayat sigortası poliçesini avantajlı fiyatlara anında online olarak satın alabiliyor.

Bayram Kredisi kullanacaklar, olayinkolayi.com’un kredi hesaplama modülü sayesinde, kriterlerine uygun kredi tekliflerini kolayca görüntüleyebiliyor. Kredi kullananlar hayat sigortalı kredi teklifni tercih ederlerse, kredileriyle uyumlu poliçe tekliflerini, bankalara göre %40’a varan avantajlarla anında yaptırabiliyor. Üstelik olayinkolayi.com’dan, Kredi Hayat Sigortası satın alanlar, ödeyecekleri tutarı dilerlerse taksitlendirebiliyor.

2018’den bu yana on binlerce ziyaretçisine destek olan olayinkolayi.com, Kredi Hayat Sigortası konusunda sadece kullanıcıların bütçesini rahatlatmakla kalmıyor, aynı zamanda sunduğu ücretsiz asistanlık hizmetiyle de tüketicilerin kredi yolculuğunda birçok sorusuna yanıt vererek, doğru ve hızlı çözümler sunuyor.

Bayram Kredisi kullanacaklar, olayinkolayi.com platformunu üzerinden hızlı ve pratik şekilde Kredi Hayat Sigortalarını yaptırabiliyor. Ayrıca, hafta içi 09.00-18.00 saatleri arasında 0850 222 3466 numaralı Çağrı Merkezi numarası veya Whatsapp hattı üzerinden anlık yanıt sistemiyle tüm sorularına da en kolay yoldan cevap alabiliyor.

Detaylı bilgi için: www.olayinkolayi.com