Tavuk

Yeni Yıl Coşkusunu Holidey Inn Bursa Cıty Centre'da Geçirin

Misafirlerine sunduğu eşsiz hizmet anlayışını, tescillenen başarılarıyla pekiştiren Holiday Inn Bursa City Centre, deneyimli şeflerinin hazırladığı enfes lezzetler eşliğinde yılbaşı akşamında da konuklarını unutulmaz bir gecede ağırlamaya hazırlanıyor.

Yeşilova Holding’in turizm alanındaki iştiraki Holiday Inn Bursa City Centre, modern dekorasyonunu, kaliteli hizmeti ve dünya mutfaklarından lezzetli yemek ve içecek seçenekleriyle birleştirerek misafirlerine benzersiz deneyimler sunmaya devam ediyor. Kaliteyi, sadelik ve şıklıkla birleştiren bir konseptte hizmet veren Holiday Inn Bursa City Centre, 2023 yılına eğlenceli ve keyifli bir giriş yapmak isteyen konuklarını, özel bir yılbaşı programıyla ağırlayacak.

Unutulmazlar Arasında Yerini Alacak

Holiday Inn Bursa City Centre Halkla İlişkiler Yöneticisi Aslıhan Demir Salman, “Yeni yılın heyecan verici günlerine yaklaşırken, otelimizde de keyifli bir hazırlık süreci devam ediyor. Şimdiden hissettiğimiz yeni yıl coşkusuyla, 31 Aralık gecesi misafirlerimize sunacağımız güzel ve yoğun bir hazırlığın içerisindeyiz. Yeni yıl coşkusunu doyasıya yaşamak, sevdikleriyle birlikte rahat ve eğlenceli bir ortamda yeni yılı kutlamak isteyen tüm misafirlerimizi 31 Aralık’ta otelimize bekliyoruz. Bu yılbaşı tüm konuklarımız için unutulmaz arasındaki yerini alacak” dedi.

Salman, otel bünyesinde hizmetlerine devam eden Jasmine Patisserie markasının da yeni yıla özel olarak hazırlanan birbirinden seçkin ve zarif pasta seçenekleriyle, konuklarını yeni yılın büyüsüne kaptıracağını ifade etti.

Eşsiz Lezzetlerden Bazıları…

Holiday Inn Bursa City Centre, yeni yıla unutulmaz bir başlangıç yapmak isteyen yerli ve yabancı misafirlerini, 31 Aralık gecesi çok özel lezzetler ve dünya mutfaklarından esintiler getiren eşsiz menüsü eşliğinde ağırlayacak. Zeytinyağlı vişneli yaprak sarma, levrek marin, kremalı balık ve karides parçacıkları, dinlendirilmiş ve tandır usulü pişirilmiş geleneksel bir yılbaşı lezzeti olan hindi gibi birbirinden özel lezzetlerden oluşan yılbaşı menüsünün tatlı seçimi ise acıbadem likörlü tiramisu olac