Tavuk

Tarım Arazilerinde Yeni Mevsime Hazırlık Zamanı Dedi

Bereketli toprakların ülkesi Türkiye’de, genel olarak az yağışın alındığı zorlu bir kış geride kaldı. Verimli topraklarımız bir yana, uzmanlara göre özellikle hububatta bereketli bir hasat için kritik bir eşikteyiz. Tarım profesyonelleri az yağış alınmasına rağmen topraklarımızdan maksimumda verim elde edebilmek için gelişen tarım teknolojilerinin desteğiyle birlikte büyük emek sarf ediyor. Tarım ve iş makinesi lastikleri sektöründe teknoloji geliştirerek değer katan ÖZKA Lastik, her dönemde tarım profesyonellerinin yanında olmaya devam ediyor. Bu kritik eşikte doğru ekipmanlar kullanmanın önemine değinen ÖZKA Lastik Teknik İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kemal Çiftçi, toprağı ezmeden ve toprağa zarar vermeden ilaçlama yapılmasına olanak sağlayan dar kesit yapılı zirai lastiklerin bu süreçte öne çıktığını belirtiyor.

 

ÖZKA Lastik Ar-Ge ekibi tarafından yeni teknolojiler ışığında ilaçlama için geliştirilen ‘Agro10’ radyal traktör lastiği dar kesit yapısı sayesinde mahsüllere zarar vermeden işlem yapılmasına olanak sağlıyor. ÖZKA Lastik Teknik İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kemal Çiftçi, doğru tarımda uygun lastik kullanımının önemine işaret ederek Agro 10’un üstün teknoloji özelliklerinin altını çiziyor. Esnek yanak yapısı sayesinde konforlu sürüş sağlayan radyal traktör lastiği Agro10, derin dişleri sayesinde toprağı ezmeden yüksek performans sağlıyor. Özel tasarım diş deseni sayesinde çamur tutmama, kendi kendini temizleme ve dayanıklılık özellikleri bulunan Agro10, traktörlerde yüksek verimlilik sağlıyor.

 

Türkiye’nin gururu ÖZKA Lastik dünya markası olma yolunda

Dünyada dev lastik markaları ile rekabet halinde olan %100 yerli ve milli marka ÖZKA Lastik, her geçen yıl artan üretim kapasitesi ve genişleyen satış & dağıtım ağı ile büyümesini sürdürüyor. Kanık Şirketler Grubu bünyesinde 1991 yılında faaliyetlerine başlayan ve Kocaeli’nde yaklaşık 200.000 m2’lik alanda 3 ayrı fabrika ve depoya sahip olan ÖZKA Lastik, üretiminin 65%’ini dünyada 80’den fazla ülkeye ihraç ediyor. Markanın en çok ihracat gerçekleştirdiği ülkeler arasında Amerika, Almanya, İtalya, İspanya, Polonya, Rusya, İngiltere, Fransa, Romanya, Sırbistan, Mısır, Fas, Cezayir ve Tunus yer alıyor.

Resim önizlemesi