Tavuk

Saadet Partisi'nden Kahramanmaraş'a Kan Bağışı Çağrısı

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan 7,4 şiddetindeki depremin ardından Saadet Partisi Genel Merkezi tarafından il ve ilçe teşkilatlarına kan bağışında bulunma çağrısı yapıldı.

Çok sayıda ilde etkili olan ve büyük yıkımların meydana geldiği depremin ardından yaşanabilecek kan ihtiyacına karşı hazırlıklı olunması adına Türk Kızılay’ın açıklamaları doğrultusunda Türkiye genelindeki tüm il ve ilçe başkanlıklarının koordinesinde teşkilat mensuplarının tamamının kan bağışında bulunması istendi.

290 bin üyenin tamamına kan bağışında bulunma çağrısı gerçekleştirilmiş olundu.

Saadet Partisi Bursa il başkanı Mehmet Atmaca Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem nedeniyle sosyal medyadan geçmiş olsun dileklerinde bulunarak üyelerine kan bağışı yapmaya davet etti.

Mehmet Atmaca’nın mesajı şöyle:

“Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen deprem nedeniyle tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Meydana gelen deprem sonrası Kızılay'ın açıklamaları doğrultusunda, Bursa genelinde de ilçe başkanlıklarımızın koordinesinde tüm teşkilat mensuplarımızın kan bağışında bulunması önemle rica olunur” dedi.