Tavuk

RUMELİSİAD'ın Eğitime Destekleri Devam Ediyor

 

· Rumeli kökenli girişimcilerin Türkiye’deki ve Balkanlardaki sesi olmak ve dünyaya tanıtmak vizyonu ile çalışmalarını sürdüren RUMELİSİAD, sosyal sorumluluk faaliyetleri çerçevesinde eğitime desteklerini sürdürüyor.

· Balabanbey Dörtçelik İlkokulu’ndaki kapı ve öğretmen dolaplarının yenilenmesini üstlenen dernek, eğitime verdiği önemi bir kez daha göstermiş oldu.

Bursa, 05.08.2022 - Rumeli kökenli girişimcilerin Türkiye’deki ve Balkanlardaki sesi olmak ve dünyaya tanıtmak vizyonu ile çalışmalarını sürdüren RUMELİSİAD, sosyal sorumluluk projelerini hız kesmeden sürdürüyor.

Balkanlar ve Türkiye arasındaki ticari ilişkileri güçlendirme çalışmalarının yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle de fark yaratan dernek, Balabanbey Dörtçelik İlkokulu’na destekte bulundu. Örnek bir çalışmaya imza atan RUMELİSİAD, okulun kapısı ve tüm sınıflardaki öğretmen dolaplarını yaptırdı.

Öğrencilerimizin her zaman yanındayız

Konu hakkında açıklamalarda bulunan RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Zarif Alp, sosyal sorumluluk çalışmalarına büyük önem verdiklerinin altını çizdi.

RUMELİSİAD olarak, ilk günden beri eğitime ve toplumsal gelişmeye yönelik çalışmalara aktif olarak destek verdiklerini ifade eden Alp, “Eğitimin değerini ve yüksek kalitede olması gerektiğini çok iyi biliyor ve eğitime elimizden geldiğince destek olmaya özen gösteriyoruz. Eğitime ve öğrencilerimize yönelik gerçekleştirdiğimiz faaliyetler bizim için çok önemli. Bu okulumuz, devlet okulu olmasına rağmen aynı zamanda merkezi sınav ile öğrenci kabul eden nitelikli bir okul. Öğrencilerimize ve okulumuza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Eğitime yapılan yatırımı her şeyden üstün tutuyoruz

Daha önce birçok okula yardımda bulunduklarını belirten Alp, şunları kaydetti: “Eğitime yapılan yatırımın her şeyden üstün olduğunu inanıyoruz. Öğrencilerimize küçük de olsa bir katkı sağlamaya çalışıyoruz. Topluma değer katacak ve örnek olacak bu tarz sosyal sorumluluk çalışmalarına imza atmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bundan sonra da eğitime katkı sağlamaya ve bu tür desteklerle öğrencilerimizin yanında yer almaya devam edeceğiz.”