Tavuk

Özer Matlı Süt Burdan Markalı Ürünlerinde Fiyat Sabitlenmesi Yapan Market Zincirlerini Destekleme Kararı Aldı

ÖZER MATLI: “BURDAN MARKALI ÜRÜNLERİMİZLE TÜKETİCİLERİN ALIM GÜCÜNÜ DESTEKLİYORUZ”

· ÖZER MATLI: “UYGUN FİYAT POLİTİKASI İLE TÜKETİCİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Türkiye'nin protein ihtiyacını karşılayan gıda grubu olma hedefiyle Yörsan’ı bünyesine katarak Burdan markasıyla sektöre güçlü bir giriş yapan Matlı Süt, marketlerdeki Burdan ürün çeşitlerinde fiyat sabitlemesi yapan zincir marketleri destekleme kararı aldı.

Yarım asrı aşkın tecrübesiyle tarım ve gıda sektörünün öncü markası Matlı Süt ve Süt Ürünleri San. Tic. A.Ş., tüketicilerin satın alma gücünü korumak için fiyat sabitlemesi yapan zincir marketleri destekleyecek. Günlük çiğ süt işleme kapasitesi ve en geniş tedarik zinciri yönetimine sahip yapısı ile Türkiye’nin sütü en iyi bilen üreticilerinden biri olan Matlı Süt; Burdan markasıyla marketlerde yer alan ürün kategorilerinde destek kararı aldı.

Burdan markalı ürünlerde destek kararı

Matlı Süt ve Süt Ürünleri San Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, üretici ve tüketicilerin her zaman yanında olduklarını söyledi. Matlı Grubu olarak kuruldukları günden bu yana en kaliteli ve en sağlıklı ürünleri uygun fiyatla tüketicilere sunmayı temel ilke edindiklerini kaydeden Özer Matlı, “Üzerimize düşen sorumluluk bilinciyle Matlı Grubu çatısı altında yer alan Burdan markalı ürün çeşitlerinde fiyat sabitlemesi yapan zincir marketleri destekleme kararı aldık. Mevcut koşullar imkân sağladığı sürece desteğimizi sürdüreceğiz. Böylece hem tüketicilerimizin alım gücünü desteklemeyi hem de enflasyonla mücadele ederek ülke ekonomisine destek olmayı hedefliyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kaliteli ürün ve uygun fiyat politikası ile tüketicilerimizle buluşmaya, Türkiye’nin protein ihtiyacını karşılamaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Matlı Grubu hakkında,

Matlı Grubu, 14 şirket, 16 marka, 10 binden fazla tedarikçi, 1000’in üzerinde çalışan ve yeni devreye alınan Matlı süt yapısı ile birlikte toplam 3.500 çalışana ulaşan yapısıyla faaliyetlerini 81 ilde 1000’e yakın bayi ile ülkemizin 7 bölgesinde çiftçiyle omuz omuza sürdürüyor.

Matlı Grubu bünyesindeki Proyem San Tic. A.Ş., Türkiye’nin en büyük 117. şirketi ve 1 numaralı yem üreticisi olarak ülkemizin 7 bölgesinde 8 fabrika ile faaliyetlerini sürdürmektedir. Dokuzuncu yem üretim tesisini Diyarbakır bölgesinde faaliyete geçirmekte ve Niğde bölgesindeki 10. yem üretim tesisinin fizibilite çalışmalarını sürdürmektedir.

Ömer Matlı Akademi Hayvancılık San. Tic. A.Ş., 2006 yılından beri verimli süt üretimi için hayvan bakımı, beslemesi ve sağlığı alanlarında ARGE ve eğitim faaliyetleri yürütmektedir.

Tarım ve hayvancılık alanında 60 yıla yakın bir süredir faaliyet gösteren Matlı Grubu, üreticilerin temel ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda temiz süt ve buzağı bakımı/beslemesi konularında kadın üreticileri destekleme çalışmaları yapmaktadır.

Matlı grubunun faaliyet göstermekte olduğu tüm alanlarla ilgili bilgiye www.matli.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.