Tavuk

Ömer Ceylan İyi Parti Bursa Milletvekili Aday Adayı Olduğunu Açıkladı

ÖMER CEYLAN: “GÜNEŞ BURSA’DAN DOĞACAK, TÜRKİYE İYİ OLACAK”

28. dönem milletvekilliği genel seçimlerinde İYİ Parti’den Bursa milletvekili aday adayı olan Ömer Ceylan, il binasına giderek adaylığını açıkladı. Gerçekleşen programda projelerinden bahseden Ceylan, Bursa halkının sorunlarının çözümü için gece gündüz demeden çalışacağının sözünü verdi.

Uzun yıllar bürokrat olarak görev yaptığı Bursa’da önemli hizmetlerde bulunan Ömer Ceylan, 14 Mayıs’ta yapılacak 28. dönem milletvekili genel seçimlerinde İYİ Parti’den Bursa milletvekili aday adayı oldu. İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı’nda gerçekleşen açıklamada Ömer Ceylan, Sayın Meral Akşener liderliğinde Bursa’ya ve Türkiye’ye daha iyi hizmet edebimek adına aday adayı olduğunu duyurdu.

“Bursa’ya hizmet için gece gündüz demeden çalışacağız”

Bursa için üzerine düşen görevi yerine getirmek adına kollarını sıvadığını bildiren Ceylan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Bursa’yı en iyi şekilde temsil edebilmek için özverili ve gayretli çalışmalara hazır olduğunu, yıllarca Bursa’ya hizmet etmiş biri olarak, Bursa halkının sorunlarının çözümü için tüm birikimi ve tecrübesiyle gece gündüz demeden çalışacağının sözünü verdi. Her seçimde Bursa’yı garanti gören bir bakış açısının kabul edilemeyeceğini dile getiren Ömer Ceylan, “Bursalılar asla yalnız değil. Bu topraklarda doğmuş, bu toprakların ekmeğini yiyerek büyüyen, ülkesini ve Bursa’yı seven genç bir vatansever olarak şehrim ve ülkem için daima çalışmaya ve mücadele etmeye hazırım” dedi.

“Kentimizin değerlerini dünya markası yapacağız”

Tarım ve sanayi kenti Bursa’da halkın sorunlarını çok iyi bildiğini dile getiren Ömer Ceylan, “Tarım sektöründe eğitim almış ve 27 yıl bu alanda profesyonel olarak hizmet vermiş biri olarak; ülkemizin gıda, tarım ve hayvancılık politikalarında yaşanan sorunları biliyorum. Şehrimizin sahip olduğu değerler hepimizin değerleri. Biliyoruz ki; gerçekten istenirse Bursa`nın taşı toprağı altın olur. Zeytinimizin, domatesimizin, incirimizin, armudumuzun, Uludağ’ın, Gölyazı’nın, ipeğin, cantığın, tahinli pidenin sadece bilinmesini değil, dünyada

marka olmasını sağlayacağız. İYİ Parti olarak bizim, dünü, bugünü bilen ve geleceği çok iyi kurgulayan, kapsamlı bir icraat planımız ve bunları hayata geçirecek, çok güçlü kadrolarımız var. Bu nedenle de söz konusu Bursa’nın değerleriyse, biz İYİ`ler tam da oradayız” diye konuştu.

Güneş Bursa`dan doğacak, Türkiye İYİ olacak

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Ömer Ceylan, İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’in liderliğinde Türkiye’ye hizmet etmek, Bursa’yı TBMM’de en iyi şekilde temsil etmek adına milletvekili adayı olmak için yola çıktığını vurguladı. Cumhuriyet’in 100. yılında Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda “Millete hizmet, Ülkeme hizmet” ilkesiyle var gücüyle çalışmaya, İYİ’ler hareketi ile birlikte omuz omuza, tarih yazmaya ve birlikte kazanmaya hazır olduğunu söyleyen Ömer Ceylan, “Biliyoruz ki başka Türkiye yok, başka Bursa yok. Bursa için biz İYİ’lere kazanmaktan başka yol da yok. Hazır olun, güneş Bursa’dan doğacak, Türkiye İYİ olacak” ifadelerini kullandı.

ÖMER CEYLAN KİMDİR?

Bulgaristan göçmeni bir ailenin çocuğu olarak, 1979 yılında Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesi Yeşilova Köyü’nde doğmuştur. İlk ve orta okul öğrenimini Mustafakemalpaşa’da tamamlayan Ceylan, lise eğitimini Aydın Söke Ziraat Lisesi’nde tamamlamıştır. Bursa Uludağ Üniversitesi Endüstri Bitkileri Yetiştirme ve Değerlendirme bölümünde Ön Lisans, Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni bölümünde Lisans eğitimini tamamlayan Ömer Ceylan, 2018 yılında Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi bölümünde Yüksek Lisans eğitimimi tamamlamıştır. Ardahan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Yalova Altınova İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Bursa İl Tarım ve Orman Müdürlükleri’nde Şube Müdürü, İl Müdür Yardımcısı ve Tarım İl Müdürü olarak görev yapan Ceylan, Bursa ve Türkiye tarımına değerli hizmetler vermiştir. Etkin tarımsal örgütlenme, modern tarım ve hayvancılık teknikleri ile kırsal kalkınma metodolojileri üzerine önemli hizmetleri bulunan Ömer Ceylan, evli ve bir kız çocuk babasıdır.