Tavuk

Eğitim Teknolojileri ve Çözümleri Fuarında Bursa'dan Firmalarda Katılıyor

                                                    

Bursalı firmaların da katıldığı GESS Türkiye 2023’e, yaklaşık 50 ülkeden 3 binin üzerinde ziyaretçi bekleniyor. 

Bursalı firmalar, Eğitim Teknolojileri ve Çözümleri Fuarı’nda! 

Eğitim alanındaki en yeni öğrenme teknolojilerinin, inovatif eğitim uygulamalarının ve anaokulundan üniversiteye kadar her kademedeki sınıflara yönelik heyecan verici ürünlerin sergilendiği, eş zamanlı olarak düzenlenen konferanslarda onlarca ülkeden uzman konuşmacının, eğitime dair bilgi ve deneyimlerini aktardığı GESS Türkiye 2023, 24 Mayıs’ta kapılarını açıyor. Yurt içi ve yurt dışından profesyonel alıcılar, devlet ve özel okul yöneticileri, müdürleri ve  sahipleri, yatırımcılar ve satın alma kararı veren yöneticiler ile eğitim sektörüne ürün, teknoloji, hizmet ve uygulama sunan tedarikçilerin bir araya geldiği GESS Türkiye 2023, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda toplam 10 bin metrekare alanda gerçekleşecek. Bu yılki fuara Bursa’dan Arterus Bilişim, Benmaker ve Fizik Ofisi katılıyor.  

Dünya çapında düzenlenen GESS fuar ve konferansları serisinin Türkiye ayağı, 24 -26 Mayıs tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek. Eğitimin djital temellerinin atılacağı fuarda, metaverse evreni, yapay zeka, artırılmış gerçeklik teknolojileri, kodlama, yazılım ve donanım, sanal gerçeklik teknolojileri, e-öğrenme ve STEAM uygulamaları başta olmak üzere pek çok yenilik bir arada sergilenecek.  

Fuarın, global ölçekli konferanslar ayağında ise Türkiye’nin yanı sıra eğitim konusundaki özel uygulamalarıyla fark yaratan ülkelerden uzman konuşmacılar, bilgi ve deneyimlerini paylaşacak. Eğitimin geleceğini şekillendirecek GESS Konferanslarında, “Türkiye Özel Öğretim Kurumlarının Eğitim Gelişimindeki Gücü, Olağanüstü Haller Pedagojisi, Alfa Kuşağı İçin Dijital Gelecek, Sürdürülebilir Optimum Öğrenme Kültürü” gibi başlıklar, fuarın Eğitimde Yenilikler Sahnesi’nde ele alınacak.  

Gençler, GESS Türkiye 2023’te bilişim hünerlerini sergileyecek 

Bilişim Garajı tarafından düzenlenen ve öğrencilerin takım çalışması, problem çözme, yaratıcı ve eleştirel düşünme gibi becerilerini geliştirmesine imkan tanıyan Hackidhon yarışması, GESS Türkiye’nin ev sahipliğinde gerçekleşiyor. Öğrencilerin kendi yaş gruplarında üçer kişilik takımlar halinde katıldığı yarışmada, takımlar, kendilerine verilen bir probleme, donanımsal veya yazılımsal bilişim araçlarını kullanarak uygun çözümler geliştirecek. 

2023’ün eğitim alanındaki en heyecan verici buluşmasını takip etmek isteyenler, www.gess-turkiye.com adresinden organizasyon hakkında detaylı bilgi alabilir ve ücretsiz ziyaretçi kayıtlarını yaptırabilirler.  

Resim önizlemesi