Tavuk

Dağcılık ve Tırmanış Okulu DATO'nun Duyurusu

 

BURSA'DA; “BÜYÜKDEMİRKAZIK DAĞI KUZEY DUVARI PERSPEKTİFİNDEN TÜRKİYE DAĞCILIĞINA VİZYON ÖNERİLERİ” KONULU DAĞCILIK ÇALIŞTAYI DÜZENLENECEK.
DATO(Dağcılık ve Tırmanış Okulu)'nun organize ettiği Dağcılık Çalıştayı, Bursa'da 25-26 Kasım 2023 tarihinde, Dobruca106'da düzenlenecek.
Çalıştayın ana içeriği, ülkemizin tırmanış cenneti olan Aladağlar bölgesindeki Büyükdemirkazık Dağının (3756 mt) Kuzey Duvarı (VI. derece 750 mt) rotası olup bu rota perspektifinden Türkiye Dağcılığı birçok yönden ele alınarak vizyon önerileri getirilecek.
Söz konusu çalıştayın arkasında büyük bir ekip bulunuyor ve çalışmalar aylardır devam ediyor. Bursa'da ve hatta Türkiye'de daha önce böylesi bir çalışma yapılmamış olup ilk kez DATO isimli gönüllü topluluk tarafından büyük emeklerle gerçekleştirilecektir.
2 gün sürecek olan çalıştaya; konuşmacı olarak bu duvarı tırmanan dağcılardan; Doğan Palut, Mustafa Yeşildal, Gıyasettin Demirhan, Serhan Poçan, Hakan Kocakulak, Güçlü Özen, Koray Sır, Ahmet Metin Alkan, Eren Görenoğlu, Serdal Televi, İsmail Ağdaş, Dilek Seyidoğlu, Egemen İpek, Kadir Erdiren, Sezer Yemenicioğlu konuşmacı dağcılar olarak katılacak.
DATO Ailesi olarak siz değerli basın mensuplarını da aramızda görmekten mutluluk duyarız
Dağcılık ve Tırmanış Okulu (DATO()
İletişim Numarası:                
Koray SIR
Dağcılık ve Tırmanış Okulu (DATO() Başkanı
05325177402  
Kadir ERDİREN
05357191112
Abdülkadir AYGÜN
05323654424