Tavuk

Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mustafa Bozbey Kapalı Çarşı ve Koza Han'da

Alinur Aktaş’a Bursa engeli

AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş’ın projelerini açıkladığı lansman toplantısı esnasında sosyal medyada Mustafa Bozbey’in ön plana çıkması gündem oldu. CHP’nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Bozbey, sosyal medyada ‘’Bursa’da Bozbey Zamanı’’ etiketiyle en çok okunanlar (Trend Topic) listesine girdi.

2024 Yerel Seçimlerine doğru geri sayım başladı. Bugün, 31 Mart’a az bir süre kala yarışın kızıştığı siyaset arenasında ilgi çeken bir gelişme yaşandı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda AK Parti’den yeniden aday olan Alinur Aktaş’ın, Merinos AKKM’de projelerini açıkladığı tanıtım toplantısı gerçekleşti. Saat 14.00’de başlayan ve yaklaşık 1 saat 30 dakika süren toplantı esnasında sosyal medyada oluşan Mustafa Bozbey gündemi dikkat çekti. Aynı esnada Sosyal Medya Platformu X’teki Türkiye Gündemi listesi arasında ‘’Bursa’da Bozbey Zamanı’’ isimli başlık, bu zaman dilimi içerisinde en çok okunanlar arasında yer aldı.

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Alinur Aktaş’ın tanıtım toplantısının gerçekleştiği esnada, Kapalı Çarşı ve Koza Han’da Bursalılarla bir aradaydı. Bozbey’in programı sabah saat 09.00’da Osmangazi’deki Bat pazarındaki esnaf kahvaltısıyla başlamıştı…

Resim önizlemesi