Tavuk

Bursa'ya Dev Eğlence Merkezi Hupalupa Açıldı

AİLE EĞLENCE MERKEZİ ALANINDA ADINI ZİRVEYE TAŞIYAN HUPALUPA ŞİMDİ BURSA’DA!

Her yaştan ziyaretçisini, yenilikçi ve adrenalin dolu üniteleri ile eğlence dünyası ile buluşturan HUPALUPA, Downtown - Bursa Osmangazi’de açıldı.

10 bin metrekarelik bir alana kurulan ve Bursa’ya özel projelendirilen Hupalupa BURSA, Türkiye’nin ilk iki katlı Ninja Parkurunu da bünyesinde bulunduruyor. Birinci sınıf malzemelerle AB standartlarına uygun olarak inşa edilen tüm üniteler ve eğlence istasyonları, ziyaretçilerine sınırsız eğlencenin yanı sıra güven ve konforu bir arada sunuyor.

TÜRKİYE’NİN EN DİK VE EN UZUN SERBEST DÜŞÜŞ KAYDIRAĞI!

Trambolin, kidventure, miniplay ve bowling alanlarındaki eğlence ve heyecan dolu ünitelere, Türkiye’nin en dik ve en uzun serbest düşüş kaydırağı ile, yine büyüklüğü ile iddialı olan 0-4 yaş oyun alanı eşlik ediyor.

Hupalupa’da; her yaş grubuna özel olarak tasarlanan adrenalin parkurlarının yanı sıra dijital deneyim alanları, sürüş parkuru,  VR deneyimleri ve teknolojik trendlerin yer aldığı özel istasyonlar da eğlence tutkunlarını ağırlıyor.

Türkiye'nin ödüllü aile eğlence merkezi olan ve aile boyu eğlence anlayışına yeni bir soluk kazandıran HUPALUPA; keyifli ve adrenalin dolu birbirinden farklı ünitelerle, küçük büyük herkesin sınırsız eğlenceye doyduğu unutulmaz anlara ev sahipliği yapmaya İstanbul’dan sonra Bursa’da da devam ediyor.

Resim önizlemesi