Tavuk

Bursa'nın İnovatif Beyaz Eşya Mağazası Açılıyor

Siemens'in Bursa'da bir ilk olan yaşayan mutfak ve deneyim alanlarının yer aldığı İzmir Yolu üzerindeki Tuşpa Plaza'da hizmet vermeye başlayacak olan yeni mağazası; 3 Kasım Perşembe günü kapılarını açıyor.

Teknolojinin ankastre mutfak tasarımı ve beyaz eşyada geldiği son noktanın sergilendiği Siemens Beyaz Eşya Mağazası, kapılarını Bursalılara açmaya hazırlanıyor. Stüdio Line konseptinin ilk kez sergilendiği, Bursa'nın ilk ve tek yaşayan mutfak alanının bulunduğu İzmir Yolu üzerindeki mağazada; konuklar tamamı çalışır haldeki beyaz eşyaları deneyimleme imkanı bulabilecek. Gelen tüm konukların Siemens fırınlarda en leziz tatları pişirip, çamaşır ve bulaşık makinelerini diledikleri gibi kullanarak test edebilecekleri, kahve makinelerinde de lezzet dolu içecekleri hazırlayabilecekleri mağaza; Stüdio Line konseptiyle de mutfakların nasıl eşsiz birer yaşam alanına dönüşebileceğini gösterecek.

MUTFAKLAR ARTIK YENİ YAŞAM ALANLARI

Siemens Karina Beyaz Eşya Mağazası ortaklarından Şenol Şen, tüm Bursalıları 3 Kasım'daki açılışa davet ederken; 'Konuklarımız burada gerek Siemens markasının teknolojide geldiği son noktayla tanışırken, Stüdio Line konseptiyle de mutfaklarına adeta yeniden aşık olacaklar. Ayrıca yaşayan mağaza konseptimizde tüm beyaz eşyaları kendileri çalıştırıp performans testlerini bizzat kendileri yapabilecekler' dedi. Mağazadaki birçok beyaz eşyalarının artık cep telefonlarıyla çalıştırılabildiğini söyleyen Şen, yeni tip ankastrelerin ise özellikle ev hanımlarını çok şaşırtacağını dile getirdi.