Tavuk

Bursa Ticaret Odası Başkanı Özer Matlı'dan 10 Kasım Mesajı Yayınladı

ÖZER MATLI: “ULU ÖNDER ATATÜRK’ÜN KURDUĞU CUMHURİYETE VE ONUN DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKMAK ASLİ GÖREVİMİZDİR

Bursa Ticaret Borsası (Bursa TB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 84. yıl dönümü dolayısıyla anma mesajı yayımladı.

Yaşadığı çağa damgasını vuran, örnek bir komutan ve devlet adamı olan Atatürk’ün, yüce Türk milletinin gönlünde ebediyen yaşayacağını belirten Başkan Özer Matlı, “Yüzyıla yön veren büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ü, ölümünün 84. yıl dönümünde rahmet ve özlemle anıyoruz. Dünya tarihinin gördüğü en büyük liderlerden biri olan Ulu Önder Atatürk’ün önderliğinde aziz milletimiz, eşi benzeri olmayan başarılar kazanmış ve nice destanlar yazmıştır” dedi.

Her zamankinden daha çok çalışma vurgusu

“Çok büyük mücadeleler ile kurulan Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkmak, Ata’mızın çizdiği yol ve gösterdiği hedefler doğrultusunda ülkemizi muasır medeniyetler yarışında zirveye taşımak, hepimizin asli görevidir” diyen Özer Matlı, “Türk iş dünyası olarak bizler bu bilinçle her zamankinden daha çok çalışarak, Atatürk’ün emanetlerini koruyup ileriye taşıyacak ve şanlı tarihimize layık birer yurttaş olacağız. Bu duygu ve düşüncelerle; bizlere özgür ve bağımsız bir millet olarak yaşama onurunu kazandıran, Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Atatürk'ü bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla yad ediyoruz. Ruhu şad olsun” ifadelerini kullandı.