Tavuk

Bursa Emniyet Müdürlüğü Duyurusu

          TRAFİĞE KAPATILACAK GÜZERGÂHLAR

        Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın 28 Mart Perşembe günü ilimize ziyaretlerde bulunacağı bildirilmiştir.

27 Mart Çarşamba günü saat 20:00 itibarıyla Gökdere Kavşağı ile Meydancık Kavşağı arasında stant çalışması yapılacağından araç trafiğine kapatılacaktır.

Alternatif güzergah olarak; Kurtuluş caddesi, Ali Ferruh Yücel Caddesi ve Kemal Bengü Caddesi’nden trafik kontrollü olarak sağlanacaktır.

       28 Mart Perşembe günü 13:30’da ilimiz Osmangazi ilçesi Meydancık Kavşağı –Gökdere Meydan arasında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN açık hava mitingi düzenleyecektir.

08:30 itibarıyla Kemal Bengü caddesinde bulunan Acemreis Camii kavşağı ile Gökdere Meydanı arası, Gökdere Bulvarı – Yeşilalan sokak arası, Yeni Cumhuriyet Caddesi giriş ve çıkışları, Ali Ferruh Yücel caddesi Mahmudiye Kavşağı ile Setbaşı Meydan arası, Beyazıt Caddesi Gökdere Meydan istikameti Etbalık kurumu sonrası araç trafiğine kapatılacaktır.                                                

ERİŞİME KONTROLLÜ GÜZERGÂHLAR

       İncirli caddesi, Çelebi Mehmet Bulvarı, Emir Sultan caddesi, 1.Yeşil caddesi, Kurtuluş caddesi, Beyazıt caddesi, Atatürk caddesi, İnönü caddesi, Cemal Nadir caddesi, Fevzi Çakmak caddesi, Haşim İşcan Caddesi, Altıparmak caddesi, Çekirge caddesi, Çelik Palas Otel ile Eski Stad Kavşağı arası ve Mudanya Bulvarı ROMATEM önünden Gençosman kavşağı arası, Stadyum Caddesi’nde Etibank kavşağı ile Mudanya Bulvarı girişi arasında açık hava mitingi bitinceye kadar araç trafiği erişime kontrollü olarak sağlanacaktır.

   Kamuoyuna saygıyla duyurulur.